אודות אביגיל
אביגיל אהרון - נ', 43 +1
ילידת טבריה, בת למשפחה שורשית שחיה בעיר למעלה מ- 10 דורות.
לפני 10 שנים לאחר פרשת דרכים מקצועית החלטתי לעזוב את הפוליטיקה בה עבדתי (עוזרת פרלמנטרית בממשלת רבין לשלמה בוחבוט, רכזת פרויקטים ברשות לפיתוח הגליל ומרכזת פורום יישובי קו העימות), ומהמטבח הפוליטי עברתי למטבח בבית.
הבישולים של סבתא אבא ואמא הציפו בי געגועים לילדות וכך נפתח הקייטרינג "אביגיל פותחת שולחן". עם השנים התמקצעתי בקורסים והשתלמויות.
לפני כשנה התחילה עיריית טבריה בפרוייקט עירוני של "עבר מצמיח עתיד" העלאת המודעות לעברה המפואר של טבריה מול עתיד העיר.
וכך נולד הרעיון של סיורים בטבריה וארוחת ערב מסורתית. כבת לדייג שרוב זמנה בילתה על סירות דייגים בכנרת שאבתי סיפורים ואגדות מעברה של העיר וההווי בה. התמחתי בבישולים מיוחדים של דגי האמנון (מושטים) .
שף אביגיל אהרון זוכת מדליות בתחרות אירופה "קאפה בוקרשט 2011".
הרצאה על טבריה והתפתחות המטבח הטברייני, הכוללת את משנתו הקולינרית של הרמב"ם, מטבח טברייני המושפע מהכובשים שהיו באזור והטמיעו טעמם בעיר.
ניתן לשלם את השף חוסם עבאס על שירת העשבים, הרצאה על עשבי הגליל והשיתוף הקולינרי בין טבריה לכפרי האזור.